Busny: Zpět - Busny (Jota, 2019)
Jsme Marika a David a už rok prorážíme naším růžovým busem hrbolaté cesty afrického kontinentu. Stanuli jsme na Střelkovém mysu, nejjižnějším cípu Afriky, s jednou nohou v Indickém oceánu, s druhou v Atlantickém. Takto rozkročeni se ptáme dálek, kam dál. Měla to být cesta kolem světa, měli jsme se nalodit v Jihoafrické republice a pokračovat v naší pouti Jižní Amerikou. Jenže se zdá, že nás Afrika nechce pustit. Nebo jsme to my, kteří ještě nejsme připraveni dát jí sbohem? Cíl je tedy jasný - po východní části jsme se dostali TAM, po té západní se musíme dostat ZPĚT! Protože Afrika se nám i se vším červeným prachem dostala pod kůži a my jsme se do ní bláznivě zamilovali, vydáváme se západním pobřežím na dobrodružnou cestu zpátky domů. Naskočte do busu a vydejte se cestou necestou s námi!
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy