Dějiny druhé světové války - Hart, B., H., Liddell (Jota, 2020)
Nové vydání jedinečné a vyčerpávající publikace o historii druhé světové války od nejvlivnějšího britského armádního spisovatele.
Keywords: Literatura faktu