Znamení lásky - Goodmanová, Linda (Jota, 2009)
Znamení lásky Lindy Goodmanové jsou triumfálním vyhlášením síly lásky. Je to kniha, jež se podrobně zabývá vším - od vaší sexuální kompatibility až po tajná přání vašeho partnera. V každém aspektu partnerského vztahu nabízí kniha Znamení lásky praktickou radu, jak lze otevřít komunikační kanály, jejichž prostřednictvím je možno dosáhnout vzájemné důvěry a štěstí, po nichž všichni tak toužíme. Každý v tomto podmanivém a důkladně zpracovaném svazku najde neocenitelné rady a poučení pro svůj vztah s jiným člověkem téhož znamení i pro svůj vztah s lidmi všech ostatních znamení zvěrokruhu. Ať již jste Lev, jenž miluje Blížence, nebo Štír, kterého přitahuje Panna. Znamení lásky Vám sdělí, co můžete očekávat a čeho se máte vyvarovat. Veškeré tyto informace jsou podávány poučnou a zároveň zábavnou formou. Znamení lásky je důležitou knihou, jež se jako první zabývá astrologickým výkladem a všestrannými studiemi lidských vztahů a je výsledkem mnoha let pozorování a zkoumání synchronizace kosmických sil a vzorců chování mužů a žen k sobě i jiným.
Keywords: Uvědomělý život