Mládí v hajzlu: Z deště pod okap - Payne, C.D (Jota, 2020)
Nick Twisp řeší další dilemata, tentokrát to bude snad ještě zamotanější, než kdy dřív. Půjde totiž o ženy! Nick mladší právě úspěšně odmaturoval a měl by se urychleně rozhodnout pro některou vysokou školu. On si ale láme hlavu spíš nad tím, která z dívek v jeho okolí je pro něj ta pravá. Krásná, ale poněkud rozmarná a nespolehlivá Kal? Almy, která ho sice miluje, ovšem po Nickových nevěrách k němu ztratila důvěru a dává mu to zřetelně najevo? Nebo nový objev na scéně, půvabná Lucia? Jeho otec mezitím řeší problém, kam za málo peněz nastěhovat svou neustále se rozrůstající rodinu. Jako na zavolanou se vynoří kamarád z dětství Hároš, který má na prodej úžasný dům v luxusní čtvrti, nádherný a rozlehlý, jen s jedním drobný nedostatkem - stojí na okraji útesu a v základech se objevilo pár prasklin... Nezřítí se Twispům nový domov do propasti? Zbaví se Nick protivného soka v lásce Bosieho? Najde ženu svého srdce? Nenechá ho dřív sejmout žárlivý Desmond se svými kontakty v podsvětí? Jaké tajemství skrývá Nickův otec před zbytkem rodiny? A kdo je sakra ten černoch, který zčistajasna zazvonil Twispovým u dveří? Na všechny tyto otázky naleznete odpověď v nejnovějším pokračování oblíbené série Mládí v hajzlu.
Keywords: Humor, satira