Převážně báječný rok Deník 2025 - Michal, Viewegh (Cosmopolis, 2026)
Život se nedá naplánovat, ale dá se o něm skvěle psát. Upřímný deník známého spisovatele, který neztrácí humor ani v roce 2025. Bez filtrů, bez cenzury a s pořádnou dávkou ironie.
Keywords: Beletrie; Česká současná beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy