Počítání dědečků Pohádky pro dobrou náladu - Plachý, Jaromír (Bambook, 2026)
Holčička Alenka bývá občas vzteklá, protivná nebo zamračená. Naštěstí má veselého dědečka, který pro vnučku vymýšlí legrační pohádky a vůbec ji učí dívat se na svět z té lepší stránky. Veselé vyprávění pro děti od 5 do 105 let ilustroval Jaromír Plachý.
Keywords: Pohádky