Sběratel dívek - Decastelo, René (Cosmopolis, 2026)
Závod s časem, v němž jsou v sázce životy nevinných i kariéra vyšetřovatelky Daniely Hrubé. Praha je daleko a na okresním městě platí jiná pravidla. Dokáže Daniela zastavit vraha dřív, než se ozve další hlášení o zmizení?
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie; Krimi, detektivky