Šero Profil na seznamce. Dvě mrtvé ženy. Kdo bude další oběť? - Saudková, Sára (Cosmopolis, 2026)
Psychologicko-kriminální thriller Šero vás zavede do zrádného prostředí seznamovacích aplikací. Kriminalistka Oldřiška se svou partou vyšetřuje záhadné, rituálně provedené vraždy mladých žen. Jaká je mezi nimi souvislost?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie; Krimi, detektivky