Autoškola 2026 Moderní učebnice a testové otázky - Minář, Václav (Grada, 2026)
Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek. Aktualizováno k 5. 1. 2026.
Keywords: Auto & moto; Autoškola