Účetní případy pro praxi 2026 - Hruška, Vladimír (Grada, 2026)
​Potřebujete si zopakovat nebo připomenout nejvíce používané účetní případy, se kterými se můžete setkat? Kniha umožňuje vyhledat konkrétní příklady z praxe podnikatelského subjektu podle jednotlivých účtových skupin.
Keywords: Účetnictví