Minimum pro žáky autoškol skupiny B 2026 Autoškola - Minář, Václav (Grada, 2026)
Asociace autoškol ČR a pan Václav Minář sestavili publikaci Minimum pro žáky autoškol skupiny B (2026) s ambicí připravit knihu, která přehledným způsobem shrnuje všechny minimální informace k závěrečné zkoušce pro získání řidičského oprávnění skupiny B.
Keywords: Auto & moto; Autoškola