Kluk v kopačkách - Největší fotbalista - Bolfová, Markéta (Bambook, 2026)
Tomáš stojí před těžkou výzvou - jeho tým Kopaček čeká zápas proti Vlčákům, vedeným nebezpečným Edou. Ten sice střílí gól za gólem, ale zároveň nehraje úplně fér. Když se blíží jarní prázdniny a nábor nových fotbalistů, Tomáš tuší, že střet s Vlčáky nebude jen obyčejný zápas. Podaří se jeho týmu zvítězit?
Keywords: Příběhy, deníky