Dostupný advokát: Právo v rodině a pro rodinu - Preuss, Ondřej (Grada, 2026)
Tato publikace je praktickým průvodcem pro každého, kdo se ocitá v obtížné rodinné situaci a hledá jasné, lidsky podané a právně přesné informace. Vychází z aktuální právní úpravy včetně novely účinné od ledna 2026 a opírá se o mnohaleté zkušenosti autorů z advokátní praxe.
Keywords: Právo