Legendární Favorit a jeho sourozenci - Tuček, Jan (Grada, 2025)
Kniha je především věnována vozu Favorit - prvnímu sériovému automobilu značky Škoda s pohonem předních kol, který mladoboleslavská automobilka vyvinula v úzké spolupráci s italskou karosářskou firmou Bertone a vývojovým střediskem firmy Porsche. Veřejnosti jej představila v září 1987 na strojírenském veletrhu v Brně.
Keywords: Auto & moto; Automobily; Retro