Netradiční pomůcky v pohybových hrách II - Kupr, Jaroslav (Grada, 2026)
V publikaci naleznete soubor 50 pohybových her dělených do 5 sekcí dle použitých netradičních pomůcek. Jedná se o kelímky, brčka, pěnové nudle, houbičky na nádobí a papírové talíře. Zásobník her je vizualizován do přehledných graﬁckých karet, což umožňuje rychlou aplikaci například ve výuce tělesné výchovy.
Keywords: Děti a sport