Volná jízda - Khabra, Bal (Cosmopolis, 2026)
Sierra bývala úspěšnou krasobruslařkou. Ale po úrazu začala mít panické ataky pokaždé, když vstoupí na led. Nyní se pokouší o návrat na sportovní výsluní a potřebuje nového partnera. Ale jediný, kdo se jí v bruslení vyrovná, je arogantní hokejista Dylan. Na ledě je jejich přitažlivost žádoucí, ale jak si s ní poradí mimo světla reflektorů?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány