Sendvič - Newmanová, Catherine (Cosmopolis, 2026)
Catherine Newmanová s humorem a hlubokým pochopením vypráví o proměnách ženského těla a duše, ale i o lásce, která nás někdy svazuje.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány; Světová současná beletrie