Králův rychtář Čtyřlístek pro štěstí - Hrabánková, Světlana (Cosmopolis, 2026)
Historická detektivka ze středověké Kutné Hory.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie; Historické romány; Krimi, detektivky; Dějiny