Python 3.14 - Algoritmické konstrukce - Pecinovský, Rudolf (Grada, 2025)
Výrazně rozšířené vydání úspěšné kompletní příručky jazyka, založené na aktuální verzi Pythonu 3.14, je tentokrát rozděleno do dvou titulů. První díl - Algoritmické konstrukce - je věnovaný procedurálnímu programování a tvorbě jednodušších aplikací
Keywords: Programování