Homo APIens Od zvuků a gest k neomezené inteligenci - Just, Petr (Grada, 2026)
Kniha pro všechny, kdo chtějí pochopit, jak umělá inteligence mění naši budoucnost - a také naši představu o tom, co znamená být člověkem.
Keywords: Dějiny; Literatura faktu; Žurnalistika a komunikace