Rozhovory v manažerské praxi Jak mluvit, naslouchat a vést lidi k zodpovědnosti - Bermann, Eduard (Grada, 2026)
Proč lidé neplní, co slíbí? Proč se vymlouvají, čekají na zadání a vyhýbají se zodpovědnosti? Tato kniha vám ukáže, jak budovat kulturu zodpovědnosti, ve které zaměstnanci přebírají iniciativu a plní dohody. Naučí vás vést klíčové manažerské rozhovory jasně, férově a funkčně.
Keywords: Personalistika; Podnikání a management