Pohádky pro duši - Májová, Jana (Bambook, 2026)
Osm kouzelných příběhů se šťastným koncem, jaký pohádkám odjakživa sluší nejvíc. Čarodějnice tu není strašidelná, ale přátelská a předměty se probouzejí k životu, aby pomohly tam, kde je třeba. Každá pohádka plná fantazie končí s úsměvem a pohlazením po duši, aby malým čtenářům připomněla, že dobro má vždycky dost síly, když v něj věříme.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Pohádky