Čas radosti, veselosti Tradiční české Vánoce v obrazech a chutích - Skopová, Kamila (Grada, 2025)
​Tato bohatě ilustrovaná kniha citlivě oživuje adventní a vánoční zvyky tak, jak se slavily na českém venkově i ve městech koncem 19. století. S trochou nostalgie se přenesete do časů, kdy byly svátky možná skromnější, ale voňavé stejně jako dnes - a sníh ještě křupal pod nohama...
Keywords: Kuchařky; Ostatní; Umění a kultura