Brankářka v kimonu - Hirsh, Vladimíra (Bambook, 2026)
Japonská školačka Haruka má velký sen - stát v hokejové brance! Na olympiádě v Naganu uvidí české hokejisty vybojovat zlato, a tak se vydává na dobrodružnou cestu do Česka, kde ji čekají nové kamarádky, tvrdé tréninky, ale a také spousta smíchu. Kniha plná odvahy, přátelství a radosti ze hry, inspirovaná skutečným příběhem.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Příběhy, deníky