Ekonomické instinkty Proč se často chováme proti vlastnímu zájmu - Urban, Jan (Grada, 2026)
Myslíte si, že se při rozhodování o penězích chováte racionálně? Tahle kniha vás rychle vyvede z omylu. Ukazuje, jak naše finanční volby ovlivňují emoce, intuice a myšlenkové zkratky - a proč kvůli nim děláme chyby při utrácení, investování i v práci.
Keywords: Osobní a rodinné finance