Nebojácné tlapky - Voříšková, Petra (Bambook, 2025)
V srdci divoké savany žijí dvě lví sestry. Jedna je zvídavá a plná života, druhá raději zůstává doma, kde je všechno známé. Čím více času však tráví ve svém bezpečném úkrytu, tím více cítí, že o něco přichází. Odváží se vykročit do velkého světa a prošlapat si vlastní cestu?
Keywords: Čtení s poučením; Pohádky; První čtení