Dům ticha - White, Kiersten (Cosmopolis, 2026)
Aby zachránila svou sestru, musí vstoupit do Domu.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Sci-fi, fantasy; Světová současná beletrie; Young Adult, New Adult; Dobrodružství, napětí, fantasy