Proměňte svou nejistotu v sílu Jak překonat strach z hodnocení a přestat se podceňovat - Otto, Anne (Grada, 2026)
Cítíte se v sociálních situacích nejistí? Nejste sami! Strach z trapnosti či hodnocení druhými je mnohem běžnější, než si připouštíme. Tato kniha vám ukáže, že nejistotu nemusíte překonávat. Pomocí praktických cvičení vás ji naučí přijmout, porozumět jí a proměnit ji v sílu, která prohloubí vaše vztahy k ostatním i vztah k sobě samým.
Keywords: Komunikační dovednosti; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina