Umění učit a žít bez stresu Průvodce zvládáním stresu pro učitele, lektory a pedagogy - Maxa, Radek (Grada, 2025)
Účinné zvládání stresu je dnes klíčovou součástí sebeřízení a seberozvoje učitele. Publikace učiteli ukazuje praktické způsoby, jak se stresem pracovat jako s běžnou součástí profese. Dozvíte se, jak stres vzniká, jak působí na organismus a jak ho efektivně zvládat, moderovat a předcházet mu.
Keywords: Pedagogika; Psychologie pro každého; Mindfulness; Uvědomělý život; Osobní rozvoj a kariéra; Šťastný život