Čtyři dohody - Modlitby - Ruiz, Don, Miguel (Alferia, 2026)
Inspirace a řízené meditace pro život v lásce a štěstí Knihou Čtyři dohody ovlivnil don Miguel Ruiz životy milionů čtenářů. Jeho čtyři principy osobní transformace se staly legendárními. Nyní se vám do rukou dostává nové vydání jeho nejoblíbenějších modliteb a meditací.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Harmonie těla a duše; Komunikace; Šťastný život; Vztahy, láska, rodina