Deník lehký holky - Will, Celeste (Cosmopolis, 2026)
Na prostitutku byste mě netipli. Studuju na vysoké škole, jezdím tramvají, jím v menze, nosím oblečení z H&M a mám milující rodinu. Na první pohled obyčejná holka. Liším se od svých vrstevníků jen tím, že po nocích pracuju jako společnice. A nikdo v mém okolí o tom nic netuší.
Keywords: Česká současná beletrie