Láska v oslabení - Navrátilová, Renata (Cosmopolis, 2025)
Sebastian chce být nejlepším hokejistou na světě. Má skvěle našlápnuto k tomu, aby se mu jeho velký sen splnil. A pak mu do života vstoupí ona. Dívka Mia, kterou nemoc o její sny připravila. Člověk by se ale nikdy neměl vzdávat. A nikdy není pozdě na to si své sny splnit. Mrazivý příběh velké lásky dvou lidí, kteří si zdánlivě nemají co dát.
Keywords: Romantika, romány pro ženy