Nemačkejte to tlačítko! - Tacchini, Matilde (Bambook, 2025)
Jedno tlačítko, šest zvířecích kamarádů a milion bláznivých nápadů. Aneb co všechno se může stát, když zmáčknete jedno tlačítko? Příběh plný legrace, hádek a překvapení, který rozesměje děti i dospělé od první do poslední stránky.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky; První čtení; Příběhy, deníky