Co dělat, až už tu nebudu Maminčiny rady pro dceru - Hopkins, Suzy (Alferia, 2026)
Co dělat, až už tu nebudu je výjimečná kniha, která dokáže o těžkých věcech, jako je ztráta, samota nebo truchlení mluvit s lehkostí - a připomíná, že i na konci světa se dá najít trochu humoru a hodně lásky.
Keywords: Vztahy, láska, rodina