Nic, co byste už nevěděli Úvahy o smyslu bytí a seberealizaci - den, Heijer, Alexander (Alferia, 2026)
Slovo seberealizace znamená dvě věci. Na jednu stranu se týká realizace našeho potenciálu, stávání se tím, kým bychom mohli být, a na stranu druhou se týká poznání našeho pravého já. Tato kniha souvisí s obojím. Je určena všem, kteří se chtějí vydat za naplněním vlastního potenciálu, vnitřním poznáním a touží žít smysluplný život.
Keywords: Komunikace; Sebepoznání; Osobní rozvoj a kariéra; Šťastný život; Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace