Puberta, nebo deprese? Jak rozpoznat varovné signály, že váš puberťák potřebuje pomoc - Hubermann, Melanie (Grada, 2026)
Jak poznat, kdy je dospívání jen bouřlivé a kdy už jde o volání o pomoc? Tato praktická kniha je nepostradatelným průvodcem pro všechny, kteří chtějí lépe porozumět vnitřnímu světu teenagerů a být jim oporou v této náročné době. Stejně jako k životu patří sport, měla by do něj patřit i péče o duševní zdraví - a tato kniha vám to ukáže!
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina