Rošťáci v akci a tajemství kouzelné jeskyně - Koželuhová, Marie (Bambook, 2025)
Eliška s Matějem se těší na prázdniny u babičky a dědy. Ti totiž bydlí v Čertově Lhotě - nejstrašidelnějším místě široko daleko. Podaří se dětem nalézt ztracený svitek a odhalit tajemství ukryté v kouzelné jeskyni?
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky