Druhá - Scherf, Barbora (Cosmopolis, 2025)
Obě zrovna končí vysokou, ale jinak by nemohly být rozdílnější. Jedna věří v Boha, druhá už dávno ne. Jedna plánuje budoucnost, druhá se jen snaží přežít přítomnost. Jedna chce lásku, druhá vlastně taky. Život je během jediného roku přinutí čelit vyhroceným situacím. Alice skončí v náruči učitele z filozofické fakulty, Zina ve strip clubu.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie; Erotické romány; Milostné romány