Jalová - Hřebečská, Lucie (Cosmopolis, 2025)
​Zuzana si vždycky byla jistá jedním: nechce být matkou. A udělá cokoliv, aby se to opravdu nikdy nestalo. Co když se ale všechno šeredně zvrtne a ona proti své vůli otěhotní? Život se obrací vzhůru nohama a Zuzaně začíná zápas o čas i o sebe samotnou. Najednou musí čelit světu, v němž všichni kolem vědí lépe než ona, co je pro ni nejlepší.
Keywords: Česká současná beletrie; Společenské romány