Rozverné básničky - Müllerová, Alena (Bambook, 2025)
Vstupte do světa poezie, kde se fantazii meze nekladou a možné je cokoli. Nápadité básničky plné jazykových hříček, nečekaných point a humoru s hravou nadsázkou potěší malé i velké čtenáře. Nechybí svižný rytmus, obrazotvornost ani překvapivá poetika, která podněcuje dětskou představivost.
Keywords: Říkadla, básničky, písničky