Odstraňování vlhkosti Sanace vlhkého zdiva, 2., upravené vydání - Solař, Jaroslav (Grada, 2026)
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě nebo domě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak se dá vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
Keywords: Hobby; Stavebnictví