Digitální marketing v nové éře regulace - Kolektiv autorů (Grada, 2026)
Tato kniha je váš praktický průvodce světem složitého digitálního marketingu a komunikace. Pomůže vám rychle se zorientovat v online prostředí, pochopit principy, na nichž vydělávají technologičtí giganti jako Meta (Facebook, Instagram), Google, Apple, Amazon, TikTok či Microsoft, a naučí vás tyto znalosti využít ve vašem byznysu.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej