Léčivé dědictví - Prath-Krejčová, Ilona (Grada, 2025)
​Zveme vás na poetickou cestu světem planých a divokých rostlin, v němž se příroda snoubí s pamětí, tradicí a každodenní inspirací. Tento jedinečný herbář vás zavede za známými i pozapomenutými "plevely" našich luk, mezí a lesních mýtin, vyvedenými v nádherných akvarelových ilustracích.
Keywords: Příroda kolem nás