Až do sto dvaceti let | May You Live Until 120 Portréty stoletých, kteří přežili holokaust | Portraits of Centenarian Holocaust Survivors - Buxbaum, Jindřich (Grada, 2025)
Fotografie v této knize zachycují muže a ženy, kteří překročili věkovou hranici sta let a jejichž životní dráha byla spojena s tragickou zkušeností holocaustu. Každý z nich je živým důkazem, že i tváří v tvář nepředstavitelnému utrpení si člověk může uchovat vnitřní důstojnost a stát se nositelem naděje.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy