Pohádky pro rychlé uzdravení - Špaček, Ladislav (Bambook, 2025)
Co pomáhá rychlejšímu uzdravení? Jak můžeme pomoct nemocnému zvířátku a ulevit mu od bolesti? Je možné vyléčit duši vlídným a laskavým zacházením? To a mnohem více se dozvíte v Pohádkách pro rychlé uzdravení. Pro všechny děti a rodiče, kteří chtějí pomáhat ostatním a vědí, že zdraví je to nejcennější.
Keywords: Beletrie pro děti; Čtení s poučením; Pohádky