Červ - Kozmon, František (Metafora, 2026)
Kapitán Marek Wolf se vrací na scénu a tentokrát to nebude mít vůbec jednoduché. V lesích na okraji Bratislavy se začíná odvíjet případ, který nedává smysl ani zkušeným kriminalistům. Z nalezeného těla zůstaly jen kosti - a přesto má oběť na nohou nejnovější model tenisek. Nový díl "zvířecí" série z pera bestsellerového slovenského autora.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky