Jak se vyznat ve vlastních rodičích Příručka pro dospělé děti - Santorová, Fanny (Grada, 2025)
Příklady ze života a účinné rady, jak citlivě překonat časté mezigenerační konflikty a najít rovnováhu mezi láskou, respektem a vlastní svobodou.
Keywords: Komunikace; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina