Polibek z hlubin - Jasinska, Alicia (Cosmopolis, 2026)
Drzá rusalka, která se touží znovu stát člověkem. Mrzutý exorcista, který nechce nic jiného než se jí zbavit. A tajemný chlapec, do kterého se oba zamilují...
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Sci-fi, fantasy; Humor; Milostné romány; Světová současná beletrie; Young Adult, New Adult