Počítání s dinosaury Sčítání a odčítání pro prvňáčky a druháčky - Prošková, Denisa (Bambook, 2025)
I dávní obyvatelé planety Země museli umět počítat. Nevěříte? Zkuste to s nimi!
Keywords: Populárně naučná pro děti; Encyklopedie a naučná; Pracovní sešity, zábava, hry; Tvoříme s dětmi; Dětské omalovánky