Mé vysněné lásky Co by se stalo, kdyby...? - Jio, Sarah (Metafora, 2026)
Lena plánuje život do posledního detailu. Když místo vysněné žádosti o ruku přijde rozchod, uchýlí se k tetě do Seattlu, aby začala znovu. Jenže ráno se probudí v Paříži... Ocitá v podivné časové smyčce, znovu a znovu prožívá tentýž den, pokaždé na jiném místě a po boku jiného muže. Ochutnává život, jaký mohla žít... Co když byl někdo z nich ten pravý?
Keywords: Romantika, romány pro ženy